PEPPLER.ORG
Michael Peppler
Sybase Consulting
Menu
Home
Sybase on Linux
Install Guide for Sybase on Linux
General Sybase Resources
General Perl Resources
Freeware
Sybperl
Sybase::Simple
DBD::Sybase
BCP Tool
Bug Tracker
Mailing List Archive
Downloads Directory
FAQs
Sybase on Linux FAQ
Sybperl FAQ
Personal
Michael Peppler's resume

sybperl-l Archive

Up    Prev    Next    

From: "Ellery, Michael BGI SF" <Michael dot Ellery at barclaysglobal dot com>
Subject: RE: CTlib Error Hangs Script
Date: Mar 24 1999 6:10PM

Thanks for trying this out, Michael.  

Any idea where I would look to see if this is a documented bug with the
HP-UX network libraries?

Thanks,

Michael Ellery
Barclays Global Investors
45 Fremont St., 6th Floor #102
San Francisco, CA  94105
(415) 908-7234 [PH],  (415) 597-2352 [FAX]
Email:  michael.ellery@barclaysglobal.com

> -----Original Message-----
> From:	Michael Peppler [SMTP:mpeppler@peppler.org]
> Sent:	Tuesday, March 23, 1999 6:38 PM
> To:	SybPerl Discussion List
> Subject:	CTlib Error Hangs Script
> 
> Ellery, Michael BGI SF writes:
>  > 
>  > I posted something about this problem a few days ago.  Since that time,
> I
>  > have put together a test script that verifies (I think..) my problem.
> The
>  > basic problem is this--a certain error message causes my scripts to
> blow-up.
>  > Exactly where, when, or if they blow up is totally unpredictable, but
> the
>  > blow-up is always preceded by one or more occurrences of the following
>  > errors:
>  > 
>  > ---------------------------------------------------------------
>  > Open Client Message:  (In msg_cb)
>  > Message Number: LAYER = 5  ORIGIN = 3 
>  >                 SEVERITY = 4  NUMBER = 2 
>  > Message String:  ct_connect(): network packet layer: internal net
> library
>  > error: Attempt to use invalid address handle
>  > ---------------------------------------------------------------
>  > 
>  > Here is the test script that I put together -- it basically loops 100
> times
>  > and tries to set-up 5 simultaneous connections (note that the
> user/passwd
>  > have been commented out).
> 
> I've tried this script here (Solaris 7, OC 11.1.1, perl 5.005_02) and
> it works fine.
> I've also run it on linux (OC 10.0.3, perl 5.005_02) and that works
> fine too, so I suspect a problem with either perl 5.004_04, or more
> probably a problem with the Sybase networking libraries on the HP-UX
> platform. 
> 
> Michael
> -- 
> Michael Peppler         -||-  Data Migrations Inc.
> mpeppler@peppler.org    -||-  http://www.mbay.net/~mpeppler
> Int. Sybase User Group  -||-  http://www.isug.com
> Sybase on Linux mailing list: ase-linux-list@isug.com